Автосервизни услуги

АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ

Фирма Еврогеймс ООД предлага на своите клиенти богата гама професионални автоуслуги.
Всички видове текущи и основни ремонти, сервизни услуги и диагностика на леки и лекотоварни автомобили. Нашият сервиз е оборудван с дву и четири колонни хидравлични подемници; модерен компютърен стенд за реглаж на преден и заден мост на автомобила; последно поколение автомобилна диагностика. Автосервиза работи с всички лидери във вноса и дистрибуцията на авточасти. Ние извършваме текущи и основни ремонти на ходова част на всички марки леки и лекотоварни автомобили, както следва:
смяна на шарнирни болтове;
смяна на кормилни щанги;
смяна на амортисьори;
смяна на тампони по окачване
смяна на накладки;
смяна на спирачни дискове;
смяна на кормилни кутии(рейки);
смяна на съединител;
смяна на водна помпа;
смяна на ангренажен ремък;
смяна на обтяжни и паразитни ролки на двигателя;
смяна на термостати;
смяна на водни съединения;
смяна на бензинопроводи
смяна на спирачни маркучи и централни спирачни тръби;
смяна на носачи;
смяна на макферсони;
смяна на пружини
Реглаж преден и заден мост
Смяна на масло и филтри
Диагностика на двигател

Удоволствието да притежаваш автомобил не се ограничава само до комфорта и ефективноста на самия автомобил. Полагането на грижи за Вашия автомобил трябва да бъде колкото се може по – приятно и неангажиращо. За да бъде един автомобил полезен е необходимо той винаги да бъде в отлично техническо състояние. Това изисква всички негови системи и механизми да бъдат проверявани. Нашият автосервиз се ангажира с доставката на всички видове авточасти за всички модели автомобили на момента или в кратки срокове.
В основата на нашите предложения са: прецизно подбиране на водещи доставчици, чиито продукти са с доказани надеждност и качества; съвременни технологични решения; повече възможности за избор.
Целият ни професионален опит и квалификация са в услуга на нашите партньори и крайни клиенти за намиране на най добрите решения.
Работно време: Делничен ден от 8,00 до 17,00 часа.
Адрес: гр. Ловеч, бул. Освобождение 3, бивши складове на СМК
Телефон: 087 651 8881
Facebook: https://www.facebook.com/eurogamesltd/